Треньорът и съпруг на олимпийската ни шампионка по спортна стрелба

...
Треньорът и съпруг на олимпийската ни шампионка по спортна стрелба
Коментари Харесай

Валери Григоров за Мария Гроздева: И сега пак бях горд, и пак се влюбих в нея

Треньорът и брачен партньор на олимпийската ни шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева – Валери Григоров разкри забавни детайлности за живота и фамилните връзки на известната българска двойка.

Страхотно достижение на Мария Гроздева, завоюва 7-ма олимпийска квота

„ Първо желая тя да е добре. Не е елементарно едно и също нещо да правиш и то с триумф толкоз години. Без труд не става. Трудолюбивите и душевен устойчивите печелят. Главата е това, което ти разрешава на съревнование да се абстрахираш от всичко друго. Веднага разбрах, че Мария е моят човек. Просто не можех да допускам, че има подобен човек”, показа Валери Григоров в утринния блок „ Събуди се” по NOVA.

„ Трябва да виждам всичко какво става, тъй като в случай че тя изиска помощ, би трябвало да отвръщам. Това, за което най-вече си приказваме е да се абстрахира от всичко по време на съревнование. Ние сме и двамата чиновници в МВР”, съобщи още Григоров и с усмивка продължи:

„ За всичко се караме. После се смеем и по този начин. Като се схващат хората, не е мъчно. Това не е каране. По три часа най-малко упражняваме.”

„ И в този момент отново бях горделив, и отново се влюбих в нея. Тя е почтена и не е злобна, а и е добра до нелепост. Тя е по-хубава в този момент от преди 10 години”, разяснява още Валери Григоров.

Мария Гроздева: По-добре да вършим нещата, които зависят от нас
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР