Треньорът, донесъл първите две титли на Лудогорец – Ивайло Петев,

...
Треньорът, донесъл първите две титли на Лудогорец – Ивайло Петев,
Коментари Харесай

Петев вариант за национален селекционер

Треньорът, донесъл първите две трофеи на " Лудогорец " – Ивайло Петев, е доста покрай това да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина, оповестява „ Мач Телеграф “.

В момента позицията е вакантна, откакто Душан Байевич бе освободен поради незадоволителни резултати. Нещо повече – опитният експерт даже стигна до пердах с техническия шеф на националния тим Звездан Мисимович.

Другите обсъждани разновидности са Мехо Кодро, Младен Кръстаич, Сергей Барбарез, Блаж Слишкович, Хусреф Мусемич и Амар Осим. Медиите в Босна и Херцеговина обаче настояват, че кандидатурата на българина е най-сериозна и той към този момент се е срещнал с представители на Комитета за избиране на нов селекционер в хотел „ Marriot “ в Сараево. Според уеб страницата Sportske експерта не е сложил съществени финансови искания и заплатата му ще е към 15 000 евро, а в бъдещия му щаб ще влиза тогавашния нападател на " Литекс " Емир Обуча. Кандидатурата му ще бъде сложена на Изпълкома на локалната федерация, като с цел да заема поста са му нужни 12 гласа.

„ Говорили сме, само че няма нищо съответно “, сбито съобщи пред „ Мач Телеграф “ самия Петев. За последно той води полския Яголения Бялисток, а сега не е зает.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР