Треньор от руския национален отбор по бокс е дал положителна

...
Треньор от руския национален отбор по бокс е дал положителна
Коментари Харесай

Руски треньор по бокс с коронавирус след квалификацията в Лондон

Треньор от съветския народен тим по бокс е дал позитивна проба за ковид след присъединяване на отбора на европейската олимпийска подготовка в Лондон.

Квалификацията се организира предишния месец, само че беше прекратена прибързано на 16 март поради пандемията от Covid-19, а няколко дни по-късно стана ясно, че трима членове на хърватската делегация, както и двама боксьори и треньор от Турция са инфектирани с вируса.

Антон Кадушин, който е треньор на Глеб Бакши, споделил, че се е почувствал зле и е вдигнал температура на 25 март, няколко дни след завръщането на съветската делегация от Лондон. Впоследствие той е бил тестван за ковид, а към този момент се усеща по-добре и е в домашна самоизолация. Президентът на Руската боксова федерация Умар Кремльов съобщи, че обстановката е под надзор и Кадушин има лека форма на болестта. Той добави, че няма случаи на инфектирани с COVID-19 измежду съветските боксьори.

На олимпийската подготовка в Лондон участваха и български боксьори, само че досега няма информация някой от тях да е инфектиран с ковид.

БНР
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР