Треньор номер 1 на България за ХХ век - великият

...
Треньор номер 1 на България за ХХ век - великият
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Идвам на "Армията", за да видя дали се е изправила алеята

Треньор номер 1 на България за ХХ век - великият Димитър Пенев, разкри, че постоянно посещава стадион " Българска войска ", с цел да инспектира дали алеята пред него не се изправила.

Стратегът, който изведе националния тим на България до четвъртото място на международното състезание по футбол през 1994 година, беше посетител в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

" Виждате ме сега онлайн. Излъчвам добрина и мислех на открито да бъде положително слънце и хората да се усмихват, само че мисля, че се забави времето да се усмихнем. Винаги съм бил доста ухилен, тъй като съм дал доста на футбола - като играч, като треньор. Винаги имам обожатели, другари, близки, родственици. На всеки метър, когато се покажа. Хайде, метър е малко, само че на 10 метра ", стартира Пенев, който предложения екипа в музея на ЦСКА на стадион " Българска войска "

" Минавам да видя от управлението хора, дали алеята е права, да не се е изкривила. Дълго време ни убеждават, че периода на този стадион... може да падне. И не може да открием купите и премиите на генерации. Не единствено за футбола приказвам. Ако падне едно малко затресение... То минава първо през Гърция и би трябвало теб да те... Като там се залюлка леко, би трябвало да се обадиш да предпазим музея ", пошегува се с Цитиридис той.

Пенев си спомни и лудата наслада след успеха над Мексико, както и празнуването на Илиян Киряков и Красимир Балъков.

" Той нямаше позволение. Не го правеше и на чисто, тъй като има гащета, бандажи изпод. Кирячето е толкоз невисок, толкоз му е малко и пръстчето. Това е една наслада. Той, в случай че влезе изпод, те ще го смачкат. За това е от горната страна. Може някой изпод да се е обадил: " Киряче дребен, пипни го по дупето ", смее се Пенев.

Той си спомни и по кое време за първи път е видял Христо Стоичков.

" Той беше в " Марица ". " Ботев " Пловдив, " Локомотив " Пловдив не го харесваха. В Харманли отиде. Съвпадение - 1977 година ме освободиха като асистент треньор на ЦСКА и отпътувах за Димитровград. Още първата седмица контролна среща вършим и там го виждам онлайн. След един месец Стоян Йорданов - огромният вратар на ЦСКА, отиде и го докара, подписаха контракт половин година по-рано, продължи си в Харманли и по-късно дойде тук. Когато подписа контракта с " Барселона " отидохме тримата, подписа, Кроф треньор, съблича се в съблекалнята, домакинът му дава 26-ти номер, а той не желае, тъй като не беше 8-ми. Домакинът си прави малко смешка ", описа Пенев. А по-късно се сети и за Бербатов:

" Бербатов е история огромна. Живо македонче. На татко му съм бил треньор 1977 година също в Димитровград, когато играеше дясно крило. Когато го взех от Благоевград, тичаше 1 месец на Панчарево въз основата и тогава почна да играе. Бяха младите Пеле-та - Стилиян, Любо Пенев, Емо Костадинов. Той височина над тях. Стреснат сред такива батковци. Веднъж го натовариха на една кола от Панчарево и го закараха в Кюстендил, само че го върнаха и продължи "

Пенев разяснява и опцията Мартин Петров или Стилиян Петров да оглавят Българския футболен съюз.

" Те схващат футбола, само че въпреки всичко... Обществото по какъв начин ще ги одобри. И двамата са от ЦСКА и " сините " няма да гласоподават. Ние вдигнахме нашия футбол, само че в този момент към този момент сме надолу. Дърветата орязахме, надолу сме. Как ще се спрем да ги задържим положителните футболисти? "

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ монологът в жанр „ Междузвездни войни “ бе отдаден на конфликта сред хората, спазващи изключителни ограничения, и тези, които ги подлагат на подозрение.

Виртуален посетител в шоуто от вкъщи си бе певицата Милена Славова, която показа трите си кучета, след което разяснява ориста на проведения от нея рок-фестивал за авторски песни „ Силата на рока “, чието десето издание е сложено под въпрос от изключителните ограничения.

За край Николаос се свърза в Лондон с актрисата Невена Гачева, етикетирана от родната преса като „ българската Анджелина Джоли “, съгласно нея погрешно. Актрисата показа, че епидемията я е заварила тъкмо преди старта на фотосите на „ Джурасик парк 3 “.

След като показа за скорошното си пътешестване до Северния полюс, Невена описа забавна фамилна история за баба си, актриса от Народния спектакъл, която е измежду основателите на изравянето и преместването на костите на Димчо Дебелянов в родната му Копривщица, за което безусловно преди седмица е излязъл документален филм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР