Трент Александър-Арнолд коментира колко щастливи са всички в Ливърпул, след

...
Трент Александър-Арнолд коментира колко щастливи са всички в Ливърпул, след
Коментари Харесай

Трент: Новината за договора на Клоп е феноменална - всички го обичаме

Трент Александър-Арнолд разяснява какъв брой щастливи са всички в Ливърпул, откакто мениджърът Юрген Клоп удължи контракта си с настоящия европейски първенец. Новината пристигна в петък, откакто Клоп се съгласи да продължи контрата си до 2024-а, както и целият негов щаб.

Александър-Арнолд играе феноменално под управлението на германеца и е доста щастлив от обстоятелството, че ще продължи да работи с Юрген Клоп.

„ Той демонстрира какво високо равнище мендижър е. Ако даже не е и най-хубавият ментор в света. Клоп направи доста специфични неща в Ливърпул с работата си и целият тим и почитатели го обичат”, разяснява Александър-Арнолд пред уеб страницата на клуба.

„ Клоп пасва съвършено в Ливърпул. Взе играчи, които станаха международни звезди. Ние сме признателни, че имаме управител като него и, че ще работим още години с него. Уникално е чувството”, добави десният краен защитник.

Александър-Арнолд разяснява това след успеха с 2:0 над Уотфорд, която усили актива на Ливърпул на върха в Премиър лийг на 10 точки пред втория Лестър Сити.

„ Очевидно сами направихме нещата по-сложни за себе си от това, което искахме. Мачът беше сложен, по този начин е, само че те желаеха да впечатлят пред новия си управител, тъй че се бориха мъжки за всяка топка. Знаехме, че ще е мъчно, само че най-важни са трите точки”, разяснява Трент Александър-Арнолд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР