Тренировките във фитнеса имат много ползи, както за физическото, така и

...
Тренировките във фитнеса имат много ползи, както за физическото, така и
Коментари Харесай

Фитнес заниманията имат ползи за физическото и психическото състояние

Тренировките във фитнеса имат доста изгоди, както за физическото, по този начин и за психическото ни положение. Има някои фитнес занимания, които имат незаслужена популярност и оповестени от хората, като  нездравословни за здравето. Фитнес специалисти и топ треньори ги развенчават. Кои са те?
Мит 1: Тичането вреди на коленете
Според изследване тичането не просто заздравява сърдечно-съдовата система, само че и заздравява ставите, костите и оказва помощ при болки в коленете. Тичането не е целесъобразно за хора с избрани видове артрити.
Мит 2: Вдигането на тежести бързо тонизира тялото
Големите тежести постоянно водят до мускулни пострадвания, които постоянно се бъркат със признаци на мускулен напредък. Експертите поучават да заложите на повече серии с повече повторения, само че с по-ниски килограми.

Мит 3: Вдигането на тежести ни прави мускулести
Мускулната маса пораства с вярно хранене и верни тренировки. При дамите орелефяването е извънредно мъчно и не става току по този начин.
Мит 4: При клек коленете не би трябвало да минават пред пръстите
Дори олимпийските състезатели постоянно клякат, като коленете им минават пред пръстите. Те клякат съвсем до земята. Ако вие упражнявате, сигурно клякате до 90 градуса. Но в случай че пръстите ви се окажат зад коленете при клякане, не се тормозете, по този начин подсилване кръста си.

Мит 5: Кардиото е нужно за намаляване
Интензивните тренировки с тежести са изцяло задоволителни. Е, несъмнено, и верният хранителен режим с доста протеини.
Всички тези легенди могат да бъдат развенчани от професионалните инструктори на фитнес веригата Pulse FitnessSPA . Наши целеви клиенти са мъже и дами, на възраст от 20 до 55 години, които осъзнават с наша помощ потребността от това да се грижат за себе си, изясни Божидар Божидаров – търговски шеф на веригата. Огромна част от тях идват, тъй като желаят да подобрят външния тип, а от там респективно и самочувствието си, много хора, с цел да преборят здравословен проблем, още повече да изтърван парата след тежък работен ден или да се социализират с други клубни членове.
Pulse Firnes SPA са ориентирани освен към хората, които знаят какво е фитнес, само че и към тези, които нямат опция да се движат изключително, тъй като са прекомерно заети с работа, семейство и всевъзможен жанр задължения. Инструкторите демонстрират, че могат освен да наподобяват, само че и да се усещат в пъти по-добре, в случай че посветят час от времето си няколко пъти седмично на себе си. Това са елементарните хора, които работят в корпоративна среда или за себе си и са задоволително интелигентни, с цел да осъзнаят, че като се грижат за тялото си, то ще им се отблагодари!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР