Тренировки ще се провеждат в спортната база на СК по

...
Тренировки ще се провеждат в спортната база на СК по
Коментари Харесай

Станислав Бахчеванов ще прави и шампиони по бокс в Йорк

Тренировки ще се организират в спортната база на Семеен кодекс по кик бокс, тай бокс, вале тудо „ Йорк “-Варна, кв. " Владиславово ", ул. " Димитър Дончев " Доктора;10/, учебно заведение „ П.Евтимий “ от понеделник до петък: 10;00ч и от 15;00ч., групови тренировки и самостоятелни с предварителна спогодба. Залата е съвършено оборудвана с два кръга, боксови чували, тренажори, бързи круши, татами, професионален таймер и всичко, което може да ви помогне да упражнявате, както за наслаждение, по този начин и на аматьорско и професионално равнище.



„ Желанието ни е да развиваме бокса редом и с другите бойни спортове в който към този момент сме се потвърдили и да дадем опция на младежите и феновете на бокса да го практикуват изразходвайки силата си и подобрявайки физическата си кондиция и освобождавайки се от напрежението и нервното напрежение. В дълготраен проект задачите ни са основаване на първенци на аматьорско и професионално равнище с което да работим за престижа и името на Варна и България, както и организирайки семинари с елитни експерти и шампионати на аматьорско и професионално ни​во.

Първите шампионати на който ще вземем присъединяване с вяра за положително показване, са кръг от държавното състезание за момчета 13-14г. в гр.Петрич, 11.10-15.10.2017 година и кръг от държавното състезание за мъже в гр.Плевен, 08.11-12.11.2017 година  Искам да благодаря на спонсора ни охранителна компания “Викинг “Инс “, с чията поддръжка се надявам да материализираме нашите бъдещи цели “. Това съобщи  управителят на новия боксов клуб Станислав Бахчеванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР