Тренировки по специално изработен график. Така действат в Левски по

...
Тренировки по специално изработен график. Така действат в Левски по
Коментари Харесай

В Левски тренират по график

Тренировки по особено направен график. Така работят в Левски по време на насилствената пауза в шампионата поради пандемията от ковид. Треньорският щаб на " сините " е изготвил стратегия на играчите. Според нея всеки ден те упражняват във фитнеса на " Герена ". Това става по график, съгласно който футболистите минават през залата за физическа подготовка един по един. Всеки има несъмнено време да извърши заданията си. Те не се засичат, с цел да изпълнят ограниченията срещу разпространяването на болестта.

Всички футболисти като се изключи Холмар Ейолфсон са в София и не престават да съблюдават изолацията. Те стоят по домовете си като излизат единствено за тренировките на " Герена " и до магазина. Бранителят единствен бе пуснат да се прибере в родната Исландия. Причината е раждането на сина му преди няколко дни. Защитникът също има направена стратегия, която съблюдава у дома.  Футболисти на Левски отварят домовете си за " сините " почитатели

Днес той ще стане първият състезател на Левски, който ще отвори вратите на дома си за почитателите. С исландецът клубът започва поредност от видеовключвания на футболистите. В тях те ще " поканят " последователите в своите домове. От там те ще показват свои обичани кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще дават отговор на въпроси и ще провокират собствен съотборник да се включи в поредицата.

" България през днешния ден "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР