Тренировъчните програми имат своя мода като повечето неща, от които

...
Тренировъчните програми имат своя мода като повечето неща, от които
Коментари Харесай

Тренировката 12-3-30, която според Tik Tok прави чудеса

Тренировъчните стратегии имат своя мода като множеството неща, от които се вълнуват хората като диети, потребни храни, положителни практики за здравето, музика, мода... Социалните мрежи форсираха метода, по който новостите доближават до нас, в това число и тренировките. Tik Tok сензацията е програмата 12-3-30, която се основава най-вече на вървене, само че дава чудесни резултати, съгласно тези, които са я пробвали.

Като всяко ново нещо обаче, преценете дали това е безвредно за вашето здравословно положение, възрастта и физическата ви подготовка, с цел да избегнете противоположния резултат.
 Стартира 8 апр 2022 | След месеци обработка на стенограми и разработка на интерфейса, гражданската платформа " Стража " към този момент действа....
Тренировката 12-3-30 в действителност съставлява 30 минути бързо вървене на пътечката за тичане, на 12 % надолнище, а скоростта за 3 мили/час, равняващи се на 4,8 км/ч., изяснява Андреа Марселус, сертифициран треньор от Лос Анджелис и създател на.

Програмата не наподобява доста сложна и Лорен Гиралдо – инфлуенсър от Съединени американски щати, взема решение да я опитва. Така смъкна 13 кг. като през целия интервал на подготвителния си режим от 2019 година насам записваше видеа за YouTube за следене на напредъка си. След това трансферира концепцията в Tik Tok. Тези видеа имат милиони гледания и лайкове, което е доказателство, че хората обръщат внимание на 12-3-30.

to @Cranky Crab Comedy and Puppets
12-3-30 добра подготовка ли е?

Всичко, което ни въодушевява да създадем нещо положително за себе си и просто оказва помощ на хората, е положително и за нас. Според фитнес инструкторите тази стратегия е щадяща ставите, тъй като в нея няма никакви сгъвания като клекове, напади или опори, само че по тази причина концепцията за превъзмогване на надолнище основава задоволително натоварване за мускулите, главно на краката и седалището, само че се създадат и коремните и гръбните мускули. Факт е, че горната част на тялото не е ангажирана, само че за сметка на това се натоварва сърцето. По този метод се горят повече калории, без скачане и бягане, което прави програмата подобаваща за хора с наднормено тегло, проблеми със ставите, болки в коленете или тазобедрените стави.

Освен това, 12-3-30 не желае никаква спомагателна екипировка, с изключение на самата пътечка, само че при подобаващ терен с лек надолнище, тя може да се прави и в естествени условия навън и то от хора на всяка възраст.

12-3-30 безвредна стратегия ли е?

Тъй като не се работи с спомагателни тежести, програмата е безвредна за множеството хора, считат фитнес инструктори и кинезитерапевти. Все отново е добре да се имат няколко неща поради: Тази стратегия не е задоволително придвижване за целия ден, по тази причина не си спестявайте ходенето пешком, качването по стълби или други всекидневни придвижвания.

Ако страдате от болки в долната част на гърба, имайте поради, че лекото нанагорнище, което се усеща, се поема от точно тези мускули, които може да се натоварят погрешно и да изпитате още по-голям дискомфорт. Освен това, коремните мускули не стабилизират задоволително и се получава несиметрично натоварване на тялото.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР