Тренерът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изкази любопитна позиция след

...
Тренерът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изкази любопитна позиция след
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев скочи на президента си бай Ганьо Палийски! Клубът е пред срив!

Тренерът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изкази любопитна позиция след загубата на жълто-черните с 1:0 от Левски. Пловдивчани бяха надиграни в добавеното време след гол на Илия Димитров. Наставникът разяснява и вчерашното изявление на Ангел Палийски, противопоставяйки се намерено на неговото мнение.

“Не е елементарно да загубиш в последната минута. Явно наклонността от предходната година продължава. Трябваше да бъдем по-подредени. Липсваха хора в средата на терена в този миг. Много лековато се позволи тази загуба. Определено Левски стартира по-добре мача, само че това е обикновено, тъй като са в по-добър темп. Двубоят обаче трябваше да приключи при справедливо тъждество. За мен беше значимо да спечелим нещо от този дуел, тъй като всяка точка тази година ще бъде значима ", изясни Киров.

"Като състав нещата не ми харесват. Важното е тимът по какъв начин се развива, а ние не се развиваме. Имаше доста необичайно изявление на наш началник, което не дава отговор на истината. Няма по какъв начин спортно-технически нещата да се подредят. Притеснява ме, че не виждам никаква дълбочина и широчина в състава. Трудно бихме се справили в такова състезание. Ангел Палийски показа забавно изявление, което не дава отговор на обстоятелствата. Това са действителните обстоятелства и няма по какъв начин като понижаваме бюджета да израстваме като тим. Обичам правилните и точни неща. Много е значимо да съумеем като тим да се оправим. От дуела с Бейтар Йерусалим повече от 11 футболисти липсват. Исках да се разделим с Алваро Юлиано и Пламен Димов. Всичко друго е по финансови проблеми. Не може да се приказва за входящ трансфер. Минаваме на различен стадий. Нямаме действителна конкуренция. Реално имаме конкуренция единствено на три позиции. Не чакам нови попълнения, защото се съобщи, че нямаме финансовите благоприятни условия. Съжалявам за метода, по който загубихме днешния дуел, тъй като това работи психически на нашия състав. Имаме доста работа за извършване. Никога не съм се предавал, само че ще е доста мъчно тази година”, приключи експертът.

По всичко проличава, че Ботев е пред провал и този сезон ще бъде извънредно тежък за "канарчетата ". Спадът в бюджета е действителна опасност за по-нататъшното развиване на клуба и даже неговото бъдещо просъществуване като тим. Средства за огромни прехвърляния няма, нито за каквито и да било други.

До момента управлението на "Ботев " не е показало никакви финансови планове за построяването на стадион "Христо Ботев ". Всички от градската администрация имат терзание дали концесията ще бъде осъществена. Припомняме ви, че с гласовете на 43 съветници предлагането се одобри. Само двама се въздържаха.

Проблемите в пловдивския гранд са доста. Палийски по всяка възможност няма желание да осъществя концепцията да построи спортния комплекс, с което ще нанесе голям удар върху клуба и почитателите, които с терзание чакат развиване по случая.

Няма да се учудим, в случай че скоро бъде публично оповестено, че клубът е пред неплатежоспособност и се окаже, че стадион "Христо Ботев " е продаден, като превантивна мярка за справяне с казуса.

БиНюз ще продължи да следи случая!

Очаквайте детайлности!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР