Тренчкотът се превърна в едно от задължителните неща за есента.

...
Тренчкотът се превърна в едно от задължителните неща за есента.
Коментари Харесай

Един тренчкот - три визии

Тренчкотът се трансформира в едно от наложителните неща за есента. Не единствено тъй като е извънредно удобен за времето, само че и тъй като може да се стилизира по доста разнообразни способи. Нуждаете се от ентусиазъм за най-яките визии на тренчкот тази есен? Предпочитате спортна, делова или празненство визия? В взаимозависимост от настроението ви, тренчкотът може елементарно да се интегрира във всеки жанр на обличане. Представяме ви три приложения, с които да разнообразите стила си и да бъдете разнообразни, носейки една и съща дреха, без никой да забележи това.
Спортно-елегантен изискан
Как да бъдете по едно и също време спортни и елегантни? Със съчетаването на тренчкот с верните маратонки. Бежовата връхна дреха ще върви отлично с бели маратонки, бял панталон (все още не е задоволително хладно за чифт бели ленени панталони), бели дънки също правят работа, раирана риза или даже тениска или блуза на черно-бели линии вид Коко Шанел в небрежните ѝ дни. Добавете закачливи детайли към тоалета си със златни бижута - и сте подготвени за под напрежение ден в офиса - или за просторен шопинг ден с вашата най-хубава си другарка! Освен това е облеклото е супер удобно за носене.


Бизнес, само че секси
За да бъде още по-делово, дано комбинираме тренчкота с напълно черен тоалет: дълги до глезена панталони с необятни крачоли, пуловер и мокасини със златни елементи придават на визията спомагателна доза неотстъпчивост! Точно това, от което се нуждаем за един под напрежение ден в офиса. Въпреки деловата мода, не минаваме без нежни аксесоари, като семпли обеци с перли да вземем за пример. В огромната чанта има задоволително място за преносим компютър, календар и други, тъй че не се лишавайте от нея за тази визия.


Парти визия
Тренчкотът е идеална връхна дреха за дребната черна рокля, която сигурно имате в дрешника си и единствено чакате мотив, с цел да я облечете. Има задоволително място под необятната есенна връхна дреха, които ни топли на път за у дома след късно пари. За тази визия можете да облечете къса рокля или пола. Комбинирайте с небрежни каубойски ботуши, дребна чанта и сребърни обеци. Червеното червило придава на целия тоалет заключителен щрих - дано празненството стартира!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР