Трайна парламентарна практика е, когато парламентарните групи предлагат депутат за

...
Трайна парламентарна практика е, когато парламентарните групи предлагат депутат за
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Кандидатурата на Сотир Цацаров е консенсусна

Трайна парламентарна процедура е, когато парламентарните групи оферират народен представител за зам.-председател на Народното събрание, да се поддържа това предложение. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова пред публицисти в Народно събрание.

"Има вакантно място, което се поставя на "Обединени патриоти " за заместник-председател на Народното събрание. Ние го подкрепихме, тъй като такава е практиката в Народното събрание ", изясни доктор Дариткова.

Валери Симеонов стана зам.-председател на Народното събрание

"Няма неразбирателство, кандидатурата на Сотир Цацаров е консенсусна ", разяснява Дариткова по отношение на изказванието на Валери Сименово, че с НФСБ не е обсъждана кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ.

ГЕРБ и Оперативна програма издигнаха кандидатурата на Цацаров за ръководител на КПКОНПИ

"Няма неразбирателство. Ще има среща и чуване на господин Цацаров от групата на "Обединени патриоти ". Всичко ще се обясни, по този начин или другояче не беше допустимо всеки един депутат от двете парламентарни групи да се подпише под това предложение. Времето не позволяваше да се случи това, само че в действителност кандидатурата е консенсусна ", акцентира доктор Дариткова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР