Травми, нанесени от падане от високо, са причинили смъртта на

...
Травми, нанесени от падане от високо, са причинили смъртта на
Коментари Харесай

Травми от падане са причината за смъртта на основателя на Белите каски в Истанбул

Травми, нанесени от рухване от високо, са предизвикали гибелта на някогашния английски шпионин Джеймс Льо Мезюрие в Истанбул, съгласно първичните сведения, съдържащи се в отчета от аутопсията на мъжа, осведоми турската частна телевизия НТВ.

Предстои съдебно-медицинските органи да издадат и по-подробен отчет от аутопсията.

Бившият английски сътрудник от разузнаването Джеймс Густав Едуард Льо Мезюрие, създател на доброволческата избавителна организация " Белите каски " в Сирия, беше открит мъртъв в Истанбул на 11 ноември. Според информации в медиите мъжът е бил открит с фрактури на двата крайници и главата.

При показанията си пред полицията брачната половинка му споделила, че той е използвал сънотворно и че тя самата е спяла, когато е станало всичко. По думите й в жилището не е влизал и излизал непознат човек, което било доказано и от охранителните камери.

Организацията " Белите каски ", основана през 2014 година, е формирана от доброволци, които работят в региони на Сирия, следени от бунтовниците. Те оказват помощ за спасяването на оживели от бомбардирани здания, вземат участие в гасене на пожари и оказват първа помощ, отбелязва ДПА.

" Белите каски " са упреквани от сирийския режим и от неговия съдружник Русия, че поддържат бунтовниците в зоните, в които се намесват. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР