Травмата в рамото, която провали целия сезон до момента за

...
Травмата в рамото, която провали целия сезон до момента за
Коментари Харесай

Много добри новини за Григор Димитров! Тенисистът ни най-после е преборил...

Травмата в рамото, която провали целия сезон досега за Григор Димитров, към този момент е в историята. Това разкри българинът пред американските медии. В момента той се подвизава на последния за годината шампионат от Големия шлем - US Open, където се класира за втория кръг, оповестява " Гонг ".

 

Заради тази болежка той записа куп отчайващи загуби, най-вече в първи кръг. В началото на годината се колебаеше дали да не се оперира, само че в последна сметка избра консервативно лекуване и в този момент всичко е единствено неприятен спомен. Но Димитров предизвестява, че болката може да се върне всеки един миг. 

" Определено не ми оказва помощ това, че не съм играл доста мачове. Да знаеш, че рамото ти може да поддаде във всеки един миг също не оказва помощ изключително. Мога да кажа доста отрицателни неща, само че да бъдеш отвън корта ти дава друга вероятност към нещата. "

" Просто съзнавам, че съм роден за това. А и съм единствено на 28 години, не е като да съм на 38 и да би трябвало да се възвръщам от контузия. Мисля, че неприятните неща са към този момент зад тила ми и оттук-нататък мога да се катеря единствено нагоре. "

" Тази контузия в рамото се случи в действителност неотдавна. За страдание, към момента може да се завърне във всеки един миг. Това е проблем, който даже и интервенция не може да подсигурява цялостното му премахване. Общо взето, трябваше да разруша цялостната конструкция на рамото си и да стартира да я строя отначало единствено с верни извършения. "

" Една част от възобновяване беше да настроя по нов метод ракетата към тялото си. Трябваше да свърша толкоз доста дребни нещица по пътя, които хората нямаше по какъв начин да видят. Но това просто е процесът. Сега се усещам доста по-добре и всичко работи. Чувствам се по-силен от всеки път, рамото ми също и нека нещата не престават да се развиват в този дух ",

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР