Травмата от пандемията вече накара много нюйоркчани окончателно да напуснат

...
Травмата от пандемията вече накара много нюйоркчани окончателно да напуснат
Коментари Харесай

В опустошения от пандемията Ню Йорк започна масово преселение

Травмата от пандемията към този момент накара доста нюйоркчани дефинитивно да изоставен града по най-бързия метод, като оставят доста празни жилища и стават причина за внезапно повишение на цените на парцелите в мегаполиса

" Не бях подготвен да отпътува ", си спомня по какъв начин са се случили нещата през февруари Ник Барнхорст. 41-годишният гражданин в Ню Йорк от 11 години, влюбен в града, обмислял да се придвижи в друго жилище, само че не по-рано от година. В рамките на няколко седмици жена му забременяла с третото им дете, а коронавирусът опустошил Ню Йорк. " Случи се " с един размах: би трябвало да се махнем отсам колкото може по-бързо ".

Идната седмица Ник би трябвало да подпише документа за продажба на къща в Мамаронек - богат град северно от Ню Йорк.

" Винаги съм си представял, че заминаването би било трудно ", споделя мъжът, който е родом от Калифорния, " само че през днешния ден съм надвишаващ с възторг ".

Заминал при започване на март за уикенда при родителите на брачната половинка си в Масачузетс, другар на Ник е направил доста по-радикален ход. Той по този начин и не се е върнал да живее в Ню Йорк.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР