Травмата на българския национал Георги Костадинов, заради която той напусна

...
Травмата на българския национал Георги Костадинов, заради която той напусна
Коментари Харесай

Георги Костадинов се размина с контузия в слабините

Травмата на българския национал Георги Костадинов, поради която той напусна наложително през вчерашния ден мача на Арсенал (Тула) и ПФК Сочи от 8-ия кръг на съветското състезание не е сериозна, сподели през днешния ден осъщественият обзор.

Костадинов трябваше да отстъпи мястото си на Игор Горбатенко в 78-ата минута, откакто беше ударен и сменен наложително. Изследванията демонстрираха, че мускулът в слабините просто е бил ударен по-силно и моментната болежка не е разрешила на 30-годишния национал да продължи присъединяване си. Радващото е, че няма разтежение или разкъсване на мускулни нишки. Но въпреки всичко с цел да не се обостри мястото, той ще пропусне срещата в сряда за Купата на Русия.

От тази година шампионатът за купата на страната се организира в нов формат- тимовете са разпределени в групи, а Арсенал (Тула) ще гостува на третодивизионния Салют (Белгород). Третият състав в тази група 3 е Текстилчик (Иваново), като спечелилите единствено не престават напред. Въпреки че беше заменен наложително, Костадинов още веднъж беше един от тримата играчи с най-високи оценки при триумфа с 3:2 над Сочи. Играта му беше оценена със 7,5, като още веднъж не щадеше сила и сили през цялата среща. Пред него е единствено създателят на два от головете Сергей Ткачьов с 8,5.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР