Травма, шок, драма, апокалипсис... Каква драма?! Няма такова нещо. Просто

...
Травма, шок, драма, апокалипсис... Каква драма?! Няма такова нещо. Просто
Коментари Харесай

Христо Стоичков Каза Това На Младата Генерация Български Футболисти И Всички Потънаха В Земята От Срам!

" Травма, потрес, драма, апокалипсис... Каква драма?! Няма такова нещо. Просто по-добрият побеждава. Доказахме, че сме добър тим на Световното в Съединени американски щати. Не бях сюрпризиран, че елиминирахме Франция. Спомням си, че по-късно си говорихме с Лоран Блан в Барселона за гола на Костадинов. Той ми сподели, че му е трябвало напълно малко, с цел да направи шпагат и да спре удара му.

Трябва да си признаем, че моментът не е брилянтен за нашия футбол, само че считам, че това ще се усъвършенства. Сега нямаме играчи на равнище, което да ни закарат на огромните шампионати. Може би прекомерно доста чужденци започнаха да играят в шампионата. Проблемът в България идва от изискванията. Нивото на нашия шампионат не е задоволителен да сме конкурентни в международен мащаб. Победихме Холандия и Швеция, само че и двете страни минават през сложен интервал.

Французите би трябвало да се тормозят за този мач. Имат огромни играчи и огромен треньор. На терена всеки би трябвало да е съсредоточен на 100%. От българите се откроява капитанът Ивелин Попов (наказан за мача).

Видях някои отрицателни неща, до момента в който бях народен селекционер. Тези съдии, на които ние въобще не се харесвахме. Знаем доста добре, че някои хора не желаят България да бъде измежду огромните. Не се виждам още веднъж като треньор ", съобщи Стоичков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР