Травис Келс смята, че капризните“ фенове на НФЛ най-накрая започват

...
Травис Келс смята, че капризните“ фенове на НФЛ най-накрая започват
Коментари Харесай

Травис Келс казва, че да си влюбен е „красиво нещо“, оценява подкрепата на Тейлър Суифт в неговите игри

Травис Келс счита, че „ капризните “ почитатели на НФЛ най-сетне стартират да схващат романа му с Тейлър Суифт – макар че непрестанно се оплаква от това през сезона.

По време на присъединяване в „ Шоуто на Pat McAfee “ в сряда, звездата от Kansas City Chiefs се съгласи с водещия Pat McAfee, че доста хора стартират да осъзнават, че връзката му със Суифт в действителност е същинската работа.

„ В началото доста футболни хора просто го смятаха за подправен “, изясни Макафи. „ Сега мисля, че хората не могат да не осъзнаят, че Травис е свръхестествен във футбола – този човек е всичко, което харесваме в един футболист – и той е влюбен! “

„ Нещо красиво, нали? “ Kelce, 34, отговори, отбелязвайки, че той и Суифт, също на 34, „ са единствено двама души във връзка, които се поддържат взаимно и се забавляват с това. “

Въпреки че Kelce единствено загатна за любовта си към Суифт в радиошоуто, двойката беше уловена да си разменя „ Обичам те “ след триумфалната победа на Chiefs над Baltimore Ravens в неделя.

Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР