Травис Келс, крайният защитник на Канзас Сити, изигра разочароващ мач

...
Травис Келс, крайният защитник на Канзас Сити, изигра разочароващ мач
Коментари Харесай

Гаджето на Тейлър Суифт направи слаб мач пред погледа на попзвездата

Травис Келс, крайният бранител на Канзас Сити, изигра разочароващ мач на Коледа пред очите на приятелката си - попзвездата Тейлър Суифт. Въпреки че го деляха единствено 76 ярда от достигането на 1000 ярда за сезона, той съумя да завоюва единствено 44 ярда и не означи тъчдаун, заяви Mirror.


Канзас Сити бяха победени от противниците си от дивизията, Лас Вегас Рейдърс, с невисок резултат от единствено 14 точки. Това беше третата им загуба в четири мача, което направи пътя им към Супербоул по-труден.

Келс имаше опция да реализира значимо достижение пред Суифт и не съумя да го направи. Макар да записа 900-тото си хващане в кариерата, той не съумя да премине границата от 1000 ярда за сезона.

Келс към момента е на път да направи още един сезон с 1000 ярда, макар че представянето му тази година спадна малко спрямо предходните. Все отново той е един от най-хубавите бранители в НФЛ и ще се стреми да се възвърне, когато тимът му се изправи против Синсинати Бенгалс в навечерието на Нова година.

Суифт може още веднъж да участва на този мач, защото съгласно информацията двойката ще прекара първата си Коледа дружно в новото имение на Келс в Канзас Сити на стойност 4,5 милиона паунда. Двамата се срещат от повече от три месеца, като Суифт е участвала на седем мача през този сезон, като даже е пътувала за гостувания.

Поп певицата отпътува за Нешвил, с цел да прекара Бъдни вечер със фамилията си, преди да отиде в Мисури за мача. Това може да е нарушило някои от коледните им проекти, само че те са подготвени да се насладят на остатъка от празничния сезон дружно.

Когато беше запитан за играта по време на празниците, Келс сподели: " Това е вълшебно. Това е едно от нещата, които прави Коледа - събира хората дружно, а какъв по-добър метод да се насладите на Коледа от футбол? "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР