Травестити тормозят всеки ден жителите на кооперациите на улица Позитано“

...
Травестити тормозят всеки ден жителите на кооперациите на улица Позитано“
Коментари Харесай

Травестити тероризират години наред жителите на центъра на София

Травестити тормозят всеки ден жителите на кооперациите на улица „ Позитано “ в центъра на София. За това алармира общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов. Той твърди, че напрежението е ескалирало преди дни, когато е била подпалена жилищна постройка. Общинарят гостува на предаването " Часът на Милен Цветков " по Нова телевизия.

„ Затваряме се в 05:30-06:00 часа. След това не знаем какво става. Тогава почват по-големите проблеми “, споделя жителка на прилежаща постройка.
„ Единият господин, който има диагноза, твърди, че тази къща е негова. Другата къща е негова и по този начин нататък. Той бил купил цялата улица “, споделя друга. Имам съмнение кой е запалил къщата, само че не желая да кажа, споделя още тя.

„ Повече от 15 години имаме проблеми в Красно село, към министерството на земеделието с проституиращите травестити. Събота към 01:00 през нощта поражда пожара на „ Позитано “ 11. Някого е било винарна, по-късно търговски обект. Сега е зарязан. Там са се настанили клошари, наркомани. Травеститите вървят там да упражняват своите услуги, за които се заплаща. Това си е чиста незаконна проституция. Там има кресла, кревати и перуки. Най-накрая се е запалило. Хората са се задушавали от дима. Хубавото е, че няма потърпевши “, сподели Николов.
Хората са звъннали на 112. Изпратена е пожарна. Пожарната съумява доста бързо да потуши пожара.

Общинският консултант бе безапелационен, че това безумство би трябвало да спре. „ Внасям запитване и почваме да работим. Тези жители са тероризирани над 15 години. Първо беше в градинката зад министерството на земеделието. Там имаше използвани спринцовки и презервативи. Там се сложи осветяване. След това те се реалокираха във входовете. Входовете към този момент са замязяли на дребни замъци. Единственото незащитено място остана опожарената постройка “, сподели още той.

По думите му, това се случва на 30 метра от постройката на Столична дирекция на вътрешните работи. Подавани са доста сигнали. Идва патрулката и споделят, че – тъй като мястото се намира тъкмо сред регионите „ Красно село “ и „ Възраждане “ – те са на другия тротоар, ние сме от шесто районно, трето районно би трябвало да се занимава с тях. Официалното пояснение е, че би трябвало да бъдат хванати по време на акта, с цел да бъдат вкарани в районното за непочтено държание.

По телефона в полемиката се включи Елза Парини. „ Не желая да пазя сходно държание, било от травестити или дами. Искам несъмнено да се знае, че не всички които носят рокли и перуки са едни и същи. Отделно във всяка една кооперация може да има хора, които не се държат доста обичайно, вършат зулуми, кавги. Трябва да се обърне внимание на притежателя на парцела, който го е оставил изоставен. Ако парцелът е затворен, те няма да могат да влизат там “, сподели Парини.

„ Тук приказваме за проституция. Няма травестити и други. Онзи ден можеше да има жертви “, отвърна я Николов.
Като решение на казуса Милен Цветков предложи заверка на проституцията на травестити, тъй като когато нещата са легални те влизали в рамки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР