Трътлестият депутат Станислав Балабанов през ден се гаври с любовния

...
Трътлестият депутат Станислав Балабанов през ден се гаври с любовния
Коментари Харесай

Потрес! Жената на Станислав Балабанов от ИТН пращала голи снимки на Слави Трифонов?

Трътлестият народен представител Станислав Балабанов през ден се гаври с любовния живот на Миро и Лена без да подозира какъв пожар бушува в личния му креват. Отцепници и клюкари към Има Такъв Народ подшушнаха, че до момента в който нисичкият кадър на телевизия 7/8 се пени от парламентарната естрада, жена му Лили Стефанова продължава да мърсува с Дългия.

 

Преди да се бракува с Балабанов, Лили беше певица “втори глас ” в “Ку-Ку ” бенд, и както си му е редът,  прослушването е било с райбер в леглото на Слави Трифонов. Факт, който никой в хайлайфа не оспорва. Въпреки, че от първото мачкане на чаршафа с шефа й изтече доста вода, а вокалистката към този момент е примерна депутатска брачна половинка и майка, злите езици приказват, че той продължавал да търси услугите й до ден сегашен.

 

Живите рандевута били огромна необичайност, само че за сметка на това онлайн пристрастеността сред Дългия и Лили кипяла с цялостна мощ. По два пъти на седмица, незабавно откакто изпрати мъжа си към Народното събрание, гласовитата хитруша се заключвала в спалнята, събличала се дибидюс и пускала камерата. Онова, което следвало може да послужи за учебник на бръмчалките в OnlyFans - сексуален стриптийз разкрачване, гъзене, притискане на зърната, игра със личния й анус, завиране на пръсти и предмети в де що дупка откри, олизване на вибратори и какво ли още не.

 

Перверзните фрагменти се изпращали на мига към Трифонов, а той прибирал жеста с превод в банковата й сметка. Така въпреки и стопанка, дамата на Балабанов си имала заделени пари при положение, че благоверния й я изрита или скъса джоба. Второто било по-вероятно, тъй като не се знае дали при едни нови избори Има Такъв Народ ще върже четирите %, а и депутатската заплата (колкото да е голяма), не можела да покрие високия стандарт на капризната от Слави фръцла.

 

Вън от финансовите претекстове, Лили към момента била влюбена в шефа си. До последно тя се надявала да вземе мястото на балерината Мартина, даже боядисала косата си в червени тонове, с цел да наподобява на нея. Към Станислав Балабанов певачката нямала никакви усеща, само че го взела от боязън да не остане остаряла мома без дете. Дългия пък благословил брака им с цел да се отърве от нея и да си я употребява на повикване, когато му скимне.

 

Въпреки, че е щерка на духовник, Лили Стефанова по никакъв начин не зачитала светостта на брака, гаврят се хора от обкръжението на Има Такъв Народ. Тя постоянно се фръцка в къси роклички и не пропуща да покаже плът, макар че е брачна половинка и майка. А рогата на главата на депутата са толкоз солидни, че минимум на него му наподобява да се гаври с сътрудника си от Политическа партия Мирослав Иванов, разясняват политици от всички цветове.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР