Тръст Синя България стартира кампания, чиято цел е да изпрати

...
Тръст Синя България стартира кампания, чиято цел е да изпрати
Коментари Харесай

Тръст Синя България стартира кампания Левски в Европа

Тръст " Синя България " започва акция, чиято цел е да изпрати една от детско-юношеските обединения на мощен шампионат във Франция. Ето какво пишат почитателите на своята страница във " Facebook ":

" Уважаеми левскари,

за втора поредна година Тръст “Синя България” провежда акция в помощ на академията на ПФК Левски и присъединяване на един от детско-юношеските ни тимове в интернационален шампионат в Европа.
Избрахме да подпомогнем Левски U17 (родени 2001-2002 г.) със старши треньор Йордан Петков и да го изпратим на най-силния за тази възрастова група шампионат във Франция. Турнирът в Лил е от 19-ти до 21-ви май, като Левски ще изиграе най-малко четири и най-много шест мача.

Жребият ни отреди група с испанския Валенсия и мексикансия Клуб Америка.

Останалите участници са: Атлетико Мадрид, Порто, Глазгоу Рейнджърс, Галатасарай, Лил, Копенхаген, Ланс, Брюж и локалният Сан Андре. Те са разграничени на четири групи по три тима. По правилник се играе две полувремена по 20 минути в потоците, и две полувремена по 25 минути в директните елиминации.
Сумата, която би трябвало да досъберем е 2288.80 лв.. В сметката на Тръста към този момент има 5453.20 лв..

Дарения могат да се вършат по банкова сметка

Сдружение „ Синя България”
IBAN: BG14UNCR70001521759583, BIC: UNCRBGSF
и
PayPal: [email protected]

Кампанията е част от нашата задача и тактика да помогнем на обичания ни клуб да действа по европейски модел, да допринесем за по-светлото му и положително бъдеще и най-много да вложим средства и старания в името на нашите сини деца с вяра те да са бъдещите звезди на Левски. Избрахме един извънредно влиятелен шампионат, в която юношите на Левски най-вече се приближават до мъжкия и професионален футбол. Защото считаме, че точно те най-силно се нуждаят от европейски опит и опция за изява.

Кампанията е част от честванията на 75 години от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, в които ще се включи и Левски U17.

Надявам се, че членовете на Тръст “Синя България”, както и всеки левскар, който желае, ще се включат в тази благородна задача – да подкрепим бъдещето на Левски! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР