Тръст „Синя България” поде кампания, с която да насърчи феновете

...
Тръст „Синя България” поде кампания, с която да насърчи феновете
Коментари Харесай

Тръст „Синя България” излезе с интересни данни за продадените карти на „Герена”

Тръст „ Синя България” поде акция, с която да насърчи почитателите на Левски да закупят абонаментни карти за пролетния дял от шампионата, с което да оказват помощ финансово на клуба. От организацията оповестиха, че всеки ден в 19,14 часа ще разгласяват забавни обстоятелства по отношение на „ настоящото положение и бъдещето на клуба”.

"Левскари, За следващ път обичаният ни клуб ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI е подложен в извънредно сложна обстановка и ориста му е сложена на карта. В този миг спасението зависи единствено от нас, а най-непосредствения метод да създадем това, е като бъдем на стадиона във всеки мач и дадем своята поддръжка както финансово, по този начин и персонално – с гласовете и сърцата си! От през днешния ден всеки ден, тъкмо в 19:14 часа, концерн "Синя България " ще разгласява по един факт по отношение на настоящото положение и бъдещето на клуба, от които всички ние сигурно се вълнуваме! Така всеки самичък ще може да се убеди какъв брой значима е помощта на всеки един от нас! Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски”, написаха от Тръста в формалната си страница във „ Фейсбук”.



Малко по-късно се появи и първият пост от поредицата, в който се загатва какъв брой значима е покупката на абонаментна карта. Ето какво обясниха от „ Синя България”:

„ Започваме с информация за продадените все още абонаментни карти от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Както се вижда от графиките, има голям капацитет почитателите да вкарат свежи средства в клуба. Средства, които въпреки и не задоволителни за цялостната прехрана на клуба, могат да се окажат витално значими.

Едва 8% от стадиона са продадени с абонаментни карти

Разпродаден Сектор А ще значи обезпечени средства за първия тим за един месец

Разпродаден Сектор Б ще значи платени две вноски по съглашението с Национална агенция за приходите

Разпродаден Сектор В ще значи обезпечени средства за академията, настоящи разноски и налози и осигуровки за един месец

Разпродаден стадион ще значи обезпечен месечен бюджет

Не се колебайте, а вземете своята абонамента карта час по-скоро!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР