Тръпката не е в това да нарушаваме правилата, защото има

...
Тръпката не е в това да нарушаваме правилата, защото има
Коментари Харесай

Доц. д-р Румен Бостанджиев: Тръпката не е в това да нарушаваме правилата

" Тръпката не е в това да нарушаваме разпоредбите, тъй като има всемирен правила, които опират до етиката, до това кое е положително, кое е неприятно ". Това разясни в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " сексологът доцент доктор Румен Бостанджиев:

" Ако желаеме тръпката, удоволствието, споменът от това, което се случва да е прекрасен, доста значимо е да съблюдаваме въпреки всичко някои съществени правила и те са свързани с това да не сътворяваме отрицателни последствия от това, което вършим. Аз непрестанно се срещам с хора, които след ваканцията, идват с " изпотрушени “ сърца, описват разнообразни трагични истории. Много постоянно това е точно заради неналичието на нюх до каква степен и по какъв начин би трябвало да се следват разпоредбите. Това, което е доста значимо, е да не забравяме, че индивидът, който е до нас, също е човек и ние би трябвало да се отнасяме към него като към някой себеподобен, а не като ресурса за нашето наслаждение ".

Доц. доктор Румен Бостанджиев добави още, че би било тъпо да чакаме единствено през лятото да срещнем забавни хора, да създадем забавни връзки:

" Нека да погледнем на ваканцията освен като време за следващите свалки на свободните хора, а като едно отлично време за всеки един от нас, без значение от това в каква връзка е, да даде нова сила на тази връзка, употребявайки свободното време ". 

Цялото изявление с доцент доктор Румен Бостанджиев и репортажа на Ася Пенчева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР