Тръпката и еуфорията, която чувствате, когато се влюбите, е неописуема.

...
Тръпката и еуфорията, която чувствате, когато се влюбите, е неописуема.
Коментари Харесай

Уроците, които ще научите, след като се влюбите

Тръпката и еуфорията, която чувствате, когато се влюбите, е неописуема. Гледате на обичания човек през розови очила и каквото и да направи за вас е сантиментално и неповторимо. След като обаче заживеете дружно и първичната магия отслабне, се сблъсквате с действителността. Не е наложително тя да е неприятна, само че сигурно няма да е толкоз розова. Колкото по-комфортно започнете да се чувствате в компанията на половинката, толкоз по-малко се стараете да го впечатлите и назад или казано по различен метод показвате повече от същинското си „ АЗ “. Прегърнете всички открития даже леки разочарования, подбудени от разминаванията с упованията ви, с отворени ръце, защото това са скъпи уроци, които ще ви оказват помощ отсега нататък в тази или в последваща връзка.

Няма такова нещо като съвършен сътрудник
Ако авансово имате някакъв лист, описващ идеалния за вас сътрудник, скъсайте го и го хвърлете. Може да намерите човек, който да има огромна част от мечтаните качества, само че не и всички. Приемете обстоятелството, че ще би трябвало да извършите компромис с някои неща. А даже да настоявате той/тя да се промени по ваш „ шаблон “, това ще бъде краткотрайно събитие.

Любовта не е приказка
Няма значение какъв брой разтърсваща и епична е любовта ви, няма по какъв начин да заживеете в безкрайна приказка. Ние сме човешки същества и рано или късно вършим неточности, нагрубяваме някого, държим се необичайно, нараняваме. Дори в сантименталните книги и филми има моменти, в които героите са в по-драматична обстановка. Животът е динамичен и ние се променяме. Бъдете подготвени да посрещнете тези промени.

Може да не вършиме нищо и отново да си изкарвате добре
Да вършиме нови и забавни неща с обичания човек, е ужасно. Ще има обаче и моменти, в които няма да вършиме нищо. И стоенето на цялостна тишина един до различен ще бъде също толкоз пълноценно преживяване. Достатъчно е да усещате, че той/тя е тук с вас.

Ще има привички, които ще ви нервират
Когато двама души заживеят дружно, има огромна възможност да преживеят конфликт, подбуден от другите им привички, динамичност и метод на живот. Няма по какъв начин да срещнете своя огледална половинка и това не е по никакъв начин неприятно. Различните хора се притеглят и се допълват.

Любовта изисква изпитание
Както всяко нещо на този свят, любовта също изисква изпитание. В момента, в който първичната еуфория отмине и феромоните намалеят, би трябвало и двете страни да вършат старания и взаимни отстъпки, с цел да се получат нещата. Този труд си заслужава, в случай че сте с верния човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР