Тръпката да пазаруваме от гардероба на най-известните ни модни блогъри

...
Тръпката да пазаруваме от гардероба на най-известните ни модни блогъри
Коментари Харесай

Пазарувайте от гардероба на българските модни блогъри

Тръпката да пазарим от дрешника на най-известните ни фешън блогъри ще ни даде късмет да творим положително. Датата е 18 май, а мястото – първият пролетен Bloggers Charity Bazaar.

Входът за събитието е свободен. На базара известни и стилни инста-звезди като Антоанет Пепе и Звезделина от Mint Stories отварят дрешниците си, с цел да споделят с всички дами своите свежи находки. Всички доходи от продажбите ще бъдат дарени на фондация “Нашите недоносени деца ” .

Тук няма да откриете камари еднообразна конфекция, а единствено неща, селектирани с готовност и с съвършено познаване на трендовете и на това кое прави едно момиче да наподобява и да се усеща особено. Личните сбирки на Ети, Звезди, Ивелина, Калина и останалите блогъри, които поддържат концепцията , пазят същински съкровища, определени с обич. И затова подготвени с още повече обич да оказват помощ на фамилии в потребност!

 Пазарувайте от дрешника на българските фешън блогъри

В благотворителната шопинг акция със свои облекла и аксесоари ще се включат: @antoinettepepe, @mint.stories, @gerganaiilieva, @renetakanevska, @mademoisellie_, @stylish.toast, @ioivanova и @mrscoccinellitta.

Домакин на събитието ще бъде едно от емблематичните brunch заведения в София – ”Компанията ” на ул. Оборище N 109. Освен съботен шопинг, всички посетители ще могат да си поговорят с организаторките и да се снимат за спомен.

От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

 Пазарувайте от дрешника на българските фешън блогъри

Начало на събитието: 18 май, 11:00 ч.

Ние сигурно ще бъдем там!

За още модни препоръки, звездни вести, астрология, препоръки за хубост и фитнес, последвайте ни сега във Facebook.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР