Транссексуалният мъж Кейдън Коулман забременя за втори път, въпреки острата

...
Транссексуалният мъж Кейдън Коулман забременя за втори път, въпреки острата
Коментари Харесай

Трансджендър мъж забременя с второ дете

Транссексуалният мъж Кейдън Коулман забременя за повторно, макар острата социална реакция, която провокира, когато роди първото си дете Азалия преди шест години.

Трансформацията си от жена към мъж Кейдън Комдън почнал през 2009 година През март 2013 година спрял да приема тестостерон, с цел да си направи интервенция на гърдите за да ги отстрани. При прегледа обаче бил шокиран от новината, че е бременен в петия месец, написа Дир.бг. Той си мислел единствено, че е напълнял.

Кейдън и сътрудникът му Доминик са доста щастливи от идното увеличение на фамилията. Те не се плашат, че могат да се повторят хулите против тях, провокирани от раждането на Азалия. Тогава наричали Кейдън " страшилище " и упорствали да вземат детето на двойката.

Когато се разхождат с нея обаче нямат проблеми, тъй като хората виждат единствено двама мъже с дете и не знаят, че Кейдън е родил момиченцето.

Бременността не основава проблеми на Кейдън. Хората не го гледат с упрек, тъй като си мислят, че има просто бирено коремче. Откъм медицински грижи обаче като мъж остава отвън обсега на системата за бременните дами. Казвали са му също, че не може да влиза на някои места, тъй като не е жена.

Когато бил бременен с Азалия, Кейдън трябвало да промени здравната си осигуровка, с цел да се впише още веднъж като жена. Освен това му се наложило да го назовават госпожа Коулман в чакалните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР