Транссексуалната Ива Хаджи, която стана популярна след разкритието си пред

...
Транссексуалната Ива Хаджи, която стана популярна след разкритието си пред
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Без задръжки! Транссексуалната Ива Хаджи пусна пошло ВИДЕО , чекне се чисто гола пред камера!

Транссексуалната Ива Хаджи, която стана известна след разкритието си пред Карбовски, безусловно взриви обществените мрежи. Русото прелъщение разгласява видео, в което се чекне чисто гола! Бившият Иво без никакво терзание и цялостен недостиг на морал се появи без никакви облекла. На фрагментите се вижда по какъв начин Хаджи се кълчи, друса дупе, с няколко синини по него, и размята изкуствени гърди.

Мястото, което пък всеки чака да види с максимален интерес, точно това сред краката й, се вижда единствено за миг. Ива го закрива с ръка.

Във видеото русокосата транссексуална Хаджи се демонстрира и с рокля, посещавайки нощно заведение. Все отново пикантните й голи фрагменти са при започване на видеото, може би, с цел да привлекат вниманието на почитателите си в " Инстаграм ".


A post shared by Ivy Hadzi (@ivahadzi) on Nov 24, 2017 at 10:56am PST

Това не е първата безпределно скандална и гола изцепка на Ива. Преди време тя бе пуснала порно на стори в обществената мрежа. На няколкото къси видеа, се виждаше по какъв начин Хаджи пъшка, а някой й прави орална обич . Наскоро пък тя се появи в полупрозрачно боди, което изобщо не съумя да прикрие зърната й, като фитили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР