Транссексуален похарчи главозамайващите 1 милион долара, за да се трансофмира

...
Транссексуален похарчи главозамайващите 1 милион долара, за да се трансофмира
Коментари Харесай

Травестит даде 1 милион долара, за да заприлича на Барби, и каза: Възможно най-близко съм до съвършенството

Транссексуален похарчи главозамайващите 1 милион $, с цел да се трансофмира от „ сдуханяк “ в кукла Барби. Сега той търси своя Кен. 35-годишната Ники Екзотика от Хобокен в американския щат Ню Джърси ляга под ножа близо две десетилетия, като е трансформирала съвсем всеки сантиметър от тялото си, с цел да наподобява като фантастична пластмасова кукла, написа в. " Дейли Мейл ". Още от двегодишна тя е знаела, че е друга. Винаги си е слагала грим и лак на ноктите, а две години по-късно тя към този момент била захласната от куклите Барби.

В учебно заведение, до момента в който живее с името Джейсън Торес, тя била подлагана на тормоз поради колоритния си метод на живот и метод на изложение. Тя слушала мнения като „ лъскаво момиче “ и „ хубавеца “, а също и „ педал “ и „ хомо “. Тя е била също бита, само че това не я отказало от фантазията ѝ.
След като посещавала питейни заведения за травестити и транссексуални в тийнейджърските си години, тя разкрила хормоните, силиконовите инжекции и още доста други неща.

Когато била на 19, тя към този момент си била направила интервенция за промяна на пола, както и три корекции на носа, две корекции на гърдите и понижаване на адамовата ябълка.

Оттогава тя е похарчила над 1 милион $ за интервенции и процедури, както и за други средства, които да я трансфорат в кукла Барби.
Артистката, която в предишното е била част от първата американска трансджендър група „ Тайните девойки “, в този момент търси любовта си, който би трябвало наложително да наподобява като Кен.

Ники, гордата майка на три осиновени момчета, споделя: „ Дала съм над 1 милион $ за интервенции. Наскоро се пробвах да счете и просто не можах да се сетя за всичко. В тялото ми има литри силикон. Похарчила съм доста, с цел да трансформира всичко – от главата до пръстите на краката, гърдите и тялото ми. Но всичко си заслужаваше, тъй като по време на моите пътувания по света на всички места, където отида, хората желаят да се снимат с мен и споделят: Виж тялото ѝ, тя в действителност наподобява като Барби “.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР