Транспортно-логистичната компания Дискордиа разшири флотилията си до 600 камиона. Плановете

...
Транспортно-логистичната компания Дискордиа разшири флотилията си до 600 камиона. Плановете
Коментари Харесай

Флотилията на Дискордиа вече наброява 600 камиона

Транспортно-логистичната компания " Дискордиа " разшири флотилията си до 600 камиона. Плановете ѝ са техният брой да нарасне до 1400 през 2020 година, се споделя в известие на сдружението.

" За нас е огромно достижение да сме единствената компания в страната с автопарк от над 600 високотехнологични тежкотоварни автомобила по стандарт Евро-6. Вярваме, че преди всичко всяка компания би трябвало да бъде обществено отговора и дейностите ѝ не би трябвало да вредят на близките, по тази причина вложенията в най-новите технологии, системи и опазващи околната среда транспортни средства са наш главен приоритет ", разяснява Христо Христов, изпълнителен шеф на " Дискордиа ".

За да означи разрастването си, компанията сложи специфичен брандинг на задните порти на ремаркето на 600-ия камион с обръщение към всички водачи – " Заедно по пътя на триумфа ".

Плановете за напредък на " Дискордиа " се допълват от направената поръчка на още 180 нови камиона, с които компанията отчасти ще обнови автопарка си, внедрявайки последно потомство нововъведения от сферата на превоза.

" Дискордиа " е измежду водачите в областта на товарния превоз, логистиката и спедицията в Югоизточна Европа. Основите на компанията са положени през 1992 година от Христо Христов и брачната половинка му Галина. Започват бизнеса с два камиона на заем от шуменския цех " Мадара ". Бизнесът стартира във Варна с пазаруването на обособена част от " Товарни транспорти " в морския град - 20 декара база, халета, бензиностанция и остарели коли.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР