Транспортният бос Ваньо Алексиев, шеф на Биомет“ щял да прегази

...
Транспортният бос Ваньо Алексиев, шеф на Биомет“ щял да прегази
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Потресен очевидец: Баровецът с Бугати-то щеше да размаже младеж на пешеходна пътека!

Транспортният необут Ваньо Алексиев, началник на „ Биомет “ щял да прегази момче, което пресичало на пешеходна пътека в столичния квартал „ Гоце Делчев “. Това твърди свидетел участвал на случката. Той разкри извънредно пред.., че Алексиев е карал с гневна скорост из вътрешните улици на квартала новото си „ Ламборджини “.

На една от пешеходните пътеки в тихите улици на квартала пресичал млад мъж, който щял да си глътне езика от смут, когато върху него връхлетяла колата на Алексиев.

По знамение спирачките избавили младежа от сигурна гибел, заковавайки автомобила на сантиметър разстояние. Вместо да попита по какъв начин, се усеща евентуалната му жертва, Алексиев изскочил гневен от първокласното си возило и изсипал куп хули, споменавайки всичките родственици на ошашавеното момче, след което с мръсна газ отпрашил по пътя си със същата гневна скорост.

В последните години към името на  Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, подкарвайки най-скъпата кола в света – „ Бугати Широн ” за 5 милиона лв., стартира да се шуми много. Наред с това изплуваха и мръсни секрети от персоналния му живот. Бивша държанка разкри, че е претърпяла истински призрачен сън по време на връзката си с него.  Момичето  разказва какъв брой извънредно се е чувствала, по какъв начин я ограничавал какво да яде дори и я е принуждавал да смъква килограми,  да се оперира и да върви най-малко 3 пъти в седмицата на фитнес!

Запознати издават, че парцелът, в който  Алексиев живее, е ситуиран върху личен парк от 14 декара, а в двора има огромен басейн и стопанска постройка, която се състои от канцелария, преддверие и склад. Самата къща е с повърхност 568 кв. метра и е на два етажа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР