Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България,

Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, ...

Само в БЛИЦ! Супер СНИМКИ от луксозния живот на баровеца Вальо - горд собственик на "Бугати"-то за 5 милиона.Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, подкарвайки най-скъпата кола в света – „Бугати Широн” за 5 милиона лева, доказа, че луксозният живот в нашата страна е възможен.Въпреки, че преди дни се разбра, че той все още не е застраховал возилото си срещу кражба, изглежда, че това е най-малкият му проблем.

Ваньо Алексиев живее като истински баровец. А естествено покрай него и половинката му Цвети Василева. Това става ясно от многото снимки, които младата дама често споделя във фейсбук профила си.

На един от фотосите й ясно се вижда как младата блондинка е пред скъпарското Bugatti Chiron, а половинката й я е зарадвал с букет червени рози.В гаража на Ваньо Алексиев има редица скъпи коли като Lamborghini Aventador, Bentley Bentayga, а вероятно и Rolls-Royce – 2 броя. 

Цвети с охота често не само позира пред скъпите возила на Ваньо, но сяда зад волана им.Двамата се ширят в луксозна и просторна къща в столичния квартал "Бояна".Впечатление правят и скъпите хотели и дестинации, на които често двамата отмарят.Разбира се Ваньо Алексиев като нищо може да си позволи да отиде на почивка не са някоя от скъпуте си коли, ами с... хеликоптер.

Източник: blitz.bg