Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България,

...
Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България,
Коментари Харесай

Четирима охраняват „Бугати“-то за 5 милиона на Ваньо Алексиев! Застраховката била 300 000 лева, но той не иска да я плати

Транспортният необут Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, подкарвайки най-скъпата кола в света – „ Бугати Широн ” за 5 милиона лв., към момента не е застраховал возилото си против кражба, разбра HotArena.

Това научи „ Таблоид ” от доближени до притежателя на „ Биомет ”. 

Мощният автомобил дойде преди седмица в България, откакто Алексиев чака 17 месеца, с цел да бъде създадено направеното особено за него „ Бугати ” в завода във френския град Молсхайм. Впечатляващото возило е с мощ без аналог – 1500 конски сили, като форсира от 0 до 100 км за рекордните 2,5 секунди. 

Колата получи регистрационна табела Сухопътни войски 5833 ММ, а Алексиев към този момент кара тузарското возило из софийските улици. Той е платил за автомобила 2,4 милиона евро, още 15 000 евро за доставката и към 150 000 лв. за регистрацията на колата и наложителната застраховка „ Гражданска отговорност ”.

Ваньо Алексиев обаче си е икономисал към 300 000 лв., с цел да застрахова неповторимото „ Бугати Широн ” против кражба . Негови доближени разкриха, че баровецът предпочел да не заплаща 6-цифрената сума за застраховка „ Автокаско ”, а да охранява самичък возилото си.

За задачата към „ Бугати ”-то са прикрепени четирима телохранители , които го пазят по двама на промяна. През уикенда колата-чудо бе паркирана пред настоящо заведение на партера на столичния хотел „ Маринела ”, като от двете страни на возилото стояха като прерарирани гардове. Даже когато Алексиев вкара автомобилът си в гаража на къщата си, охранители дежурят пред скъпото возило.

Бугатито не може да бъде откраднато, защото няма апаш, който да може да го възпламени. Единственият метод да го отмъкнат бандитите е да провеждат въоръжен обир. Да, само че Алексиев е зорко защитаван от въоръжени гавази, които към този момент бдят и край колата му ”, разкриват познати на притежателя на транспортната компания „ Биомет ”.

Най-големия проблем на Ваньо Алексиев с неповторимото „ Бугати ” са разноските по поддръжка на автомобила, за които от време на време се чака по два-три месеца. Ако при инцидентна повреда някоя част на колата се повреди, тя би трябвало да отиде на ремонт във Франция. „ Даже промяната на масло и филтри се прави във Франция. Само гумите на колата костват по 25 000 лв. всяка, а фаровете са по 70 000 лв.. Дано да няма злополуки с автомобила ”, кръстят се приятелите на ексцентричния Ваньо Алексиев. За разлика от множеството родни баровци, той си вади парите с почтен и законен бизнес и заплаща милиони налози.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР