Транспортният бос Румен Рончев остава с мярка задържане под стража.

...
Транспортният бос Румен Рончев остава с мярка задържане под стража.
Коментари Харесай

Любимият на Мегз остава в ареста, тя го изпрати с Много те обичам

Транспортният необут Румен Рончев остава с мярка " задържане под стража ". Това реши Районен съд Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Макар по делото да има нови условия - да са изплатени 98 хиляди лв. към компания " Софавто ", към която е бил лизингът на Мерцедес G-класа, съдът реши да остави Рончев в ареста.

По думите даже на прокурор Светлана Ангелчовска все още от страна на Рончев има единствено една декларация, че желае да подписа съглашение с прокуратурата. Това е единственото му подпомагане по процеса. Освен това, в случай че е на независимост, би могъл да окаже въздействие на следствието. Още повече, че в началото Антон Лесов - третият обвиняем по делото дружно с Рончев и Миглена Каканашева - Мегз, дал едни пояснения. А на по-късен стадий ги е трансформирал, т.е. съгласно прокурор Ангелчовска към този момент налице сходно въздействие на следствието.

В последна сметка съдът остави без почитание настояването на бранителите на Рончев и го остави в ареста. Съдебната защита заключи белезниците на Рончев и го води, а присъстващата в правосъдна зала Мегз го изпрати с думите " Много те обичам ". Определението предстои на обжалване в тридневен период пред Окръжен съд.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР