Транспортните оператори на градските линии в Благоевград се обединиха в

...
Транспортните оператори на градските линии в Благоевград се обединиха в
Коментари Харесай

Транспортът в Благоевград ще бъде само с електронни табели

Транспортните оператори на градските линии в Благоевград се сплотиха в желанията си всички рейсове в града да бъдат с съвременни средства за информация на пасажерите и да оставят в историята пластмасовите и книжни табели.

Преди седмица, единият оператор даде началото с 9 рейса, които разсъниха любознанието на жителите и гостите на града. Редица мнения се появиха и в обществените мрежи. От през вчерашния ден и другата компания, която оперира по градските линии в Благоевград, може да се похвали с първите рейсове, на които системата за информация е приведена в валидност. За плана е зает експерт, минал образование във Виена.



Привлечена е и една от водещите компании за произвеждане на интегрирани осведомителни системи за осъществяване на вторият стадий от плана, който включва система за обявяване на идната спирка в транспортното средство, проявление на маршрута на LCD екран и визуализация на рекламни клипове и изображения. Финансирането е напълно със средства на самите компании, а задачата е до няколко месеца, Благоевград да стане образец за високо качество на обслужване на пасажерите в превоза.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР