Транспортните компании Юнион Ивкони и Груп плюс искат да се

...
Транспортните компании Юнион Ивкони и Груп плюс искат да се
Коментари Харесай

Транспортните Юнион Ивкони и Груп плюс искат да се слеят

Транспортните компании " Юнион Ивкони " и " Груп плюс " желаят да се слеят под шапката на новоучреденото сдружение " Транспект ", излиза наяве от съобщение на интернет страницата на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), от която се желае да се произнесе по договорката.

Компаниите не афишират финансовите параметри по съглашението.

" Юнион Ивкони " е профилирано в осъществяване на автобусен превоз на пасажери в страната и чужбина, както и в региона на туристическите услуги. Управителите са Светлозар Любенов и Георги Атанасов, като вторият е вписан и в новоучреденото " Транспект " АД. Освен него попадат и имената на Иван Добрев, който също е обвързван с " Юнион Ивкони ", както и на Петър Господинов.

 Германската FlixBus уголемява мрежата си в България и пуска пътувания до морето
Германската FlixBus уголемява мрежата си в България и пуска пътувания до морето

Компанията ще пусне още линии до Русе, Разград и Шумен

Съсобственици на " Юнион Ивкони " са досегашният народен представител от ГЕРБ Ивайло Константинов със 777 500 лева, Светлозар Любенов със същия дял и " Синтетика " АД със 1,62 млн. лева, която влезе през 2014 година, изкупувайки лизингови вземания от превозвача.

" Груп Плюс " е транспортно сдружение, чиято съществена активност е съсредоточена върху вътрешен и интернационален пътнически автобусен превоз. В нея съдружници са Мюге Байрам с 1 000 лв., Зеки Байрам с 956 000 лв. и Галя Топалова (председател на Националното съдружие на автобусните превозвачи в България (НСАПБ) с 1 043 000 лв.. Компанията работи с рейсовете на " Етап-адресс " и " Груп плюс ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР