Транспортната комисия в Европарламента днес ще заседава за спорния пакет

...
Транспортната комисия в Европарламента днес ще заседава за спорния пакет
Коментари Харесай

Ще бъдат ли защитени родните превозвачи на заседанието за пакет Мобилност?

Транспортната комисия в Европарламента през днешния ден ще заседава за противоречивия пакет " Мобилност ". От българска страна има импортирано предложение за изтеглянето му от работата на Европарламента.

Вижте повече от директното включване на Милена Кирова.

Българските евродепутати са изискали да се свика съвещание на Транспортната комисия, възползвайки се от опцията, когато има противоречиви въпроси и промяна на състава на Европарламента, да се прегледа още веднъж пакетът " Мобилност ".

Ако се съберат задоволително гласове, той може да се върне назад за разглеждане. Ако българските евродепутати обаче не съумеят да убедят своите сътрудници, ще се премине към по-нататъшно разглеждане на измененията в пакета.

Българските представители са безапелационни, че пакет " Мобилност " не слага всички превозвачи в равни условия и е дискриминиращ по отношение на страните от периферията на Европейски Съюз.

Хронологията до този миг демонстрира, че договарянията по въпроса постоянно са били на кантар, тъй че дали през днешния ден ще има развръзка и дали тя ще е в интерес на българските превозвачи, следва да разберем.

Подробности за съвещанието на Транспортната комисия следете в излъчванията " По света и у нас "!
 Транспортната комисия в Европарламента ще заседава за пакета Транспортната комисия в Европарламента ще заседава за пакета "Мобилност "
Транспортната комисия в Европарламента гласоподава пакета "Мобилност ". От българска страна има импортирано предложение за евакуиране на противоречивия пакет от работа...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР