Транспортната администрация (MTA) на Ню Йорк планира да затвори системата

...
Транспортната администрация (MTA) на Ню Йорк планира да затвори системата
Коментари Харесай

Метрото в Ню Йорк затваря временно за първи път от 110 години

Транспортната администрация (MTA) на Ню Йорк възнамерява да затвори системата на метрото в града от 01:00 до 05:00 часа в сряда за стерилизация поради ковид, съобщи Военновъздушни сили.
Обслужването ще се възобновява всеки ден, само че по кръстосан график за първи път в 115-годишната история на метрото в Голямата ябълка. През това време рейсовете ще бъдат безвъзмездни.
Това се случва на фона на спад от 90% на клиентите, само че огромен поток от бездомни хора, които всъщност са се преместили в метровагоните.
" Нашите клиенти не би трябвало да се качват в мотриси, които се употребяват като заслон от бездомниците ", съобщи през предходната седмица президентът на МТА в Ню Йорк Сара Файнберг.
От 01:00 градските 472 метростанции ще останат единствено с отворени изходи и хиляди чиновници на полицията в града ще изтласкат всички останали във влаковете и по платформите.
На своята ежедневна конференция губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо съобщи, че естественото обслужване ще се възобнови, когато „ пандемията към този момент не е проблем “.
Куомо добави, че в щата са регистрирани 230 смъртни случая, свързани с ковид през последните 24 часа, по отношение на 226 в неделя.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 5 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР