Трансмомичето Емили, което летеше с тротинетка, при това с бясна

...
Трансмомичето Емили, което летеше с тротинетка, при това с бясна
Коментари Харесай

Скандалната Емили заряза тротинетката, закани се да яхне мощен мотор

Трансмомичето Емили, което летеше с тротинетка, освен това с гневна скорост по родните автомагистрали булеварди, стопира да я кара, научи HotArena.


Причината - няколко санкции от КАТ. Първата била 50 лева, втората 150, а последната, от през вчерашния ден била на стойност 100 лева.Русокосата шофьорка десетки пъти бе засичана да подвига над 100 км/ч по едни от най-натоварените и рискови пътища у нас. И по този начин до през вчерашния ден, когато изненадващо за всички интернет сензацията разгласи, че слиза вечно от тротинетката и я пуска за продажба против 7000 лева

" Любимото ми занимание завършва поради безсилието ми да се оправя със закона. Официално завършвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и огромните столични булеварди. Решението го взех дефинитивно. Вече ми писна от всички и се предавам след следващите санкции. Извинявам се откровено на всички хора, които са възмутени и обезпокоени от моите действия с тротинетката. Държа да споделя, че към този момент няма да ме видите да хвърча по автомагистралите. Много извинявайте за простотиите, които правих по пътя ", казвай Емили.

За трите месеца, в които има скутера трансмомичето изминава внушителните 2000 км. Половинката на звездата от „ Фермата “ Тихомир/Мелиса се закани да си купи друго рисково транспортно средство, с което да се придвижва.

„ Напролет към този момент ще се придвижваме с прекрасен пистов японски мотор. Другия месец протоколирам курсове ", добави Емили, представена от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР