Трансформацията на актьора Елиът Пейдж със сигурност е едно от

...
Трансформацията на актьора Елиът Пейдж със сигурност е едно от
Коментари Харесай

Елиът Пейдж показа новото си тяло

Трансформацията на артиста Елиът Пейдж сигурно е едно от шоубизнес събитията на годината. За това, че артистът е транссексуален, стана ясно в края на февруари тази година. "Наричайте ме с местоименията той или те. Името ми е Елиът. Щастлив съм, че пиша това ", написа тогава звездата от "Джуно ".

Елиът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското си тяло, написа каналът "Stars News ". Тогава се появиха и първите фотоси от трансформацията му. Но в този момент за първи път артистът разгласява фотография, на която е гол до кръста.Със фотографията той се хвали, че има първите си мъжки бански, само че няма по какъв начин да не обърнем внимание, че има впечатляващи плочки, необятни плещи и още по-широка усмивка на лицето. Кадърът събра над 1 млн. лайкове за малко повече от час.
През януари Елиът Пейдж и брачната половинка му Ема Портнър оповестиха, че се разделят след три години брак.
Последва и откровено изявление пред Time, в което Елиът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското тяло, а виждайки се по фотоси от аления килим, даже не се е разпознавал в рокля и на токчета.

 Джендърът Елиът/Елън Пейдж си отряза гърдите
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР