Трансформациите могат да бъдат много полезно за един мъж, но

...
Трансформациите могат да бъдат много полезно за един мъж, но
Коментари Харесай

С какво не трябва да впечатляваш една жена

Трансформациите могат да бъдат доста потребно за един мъж, само че статистиката потвърждава, че по-често сме склонни да ги вършим без предпочитание, с цел да бъдем нещо по-добро за женската публика и по-конкретно за определената а.к.а. онази с най-големите гърди в компанията. Приемаме сходна изява като тип дискриминация, откакто всички щадят дамата, а никой не обръща внимание на нещастника, който върви по въже, гълта саби и се трансформира в магаре, с цел да се хареса на евентуалната жена. И това не е единствено наша неточност! В природата постоянно мъжкият би трябвало да танцува, да строи гнездо, да обезпечава храна, даже да предлага камъчета, с цел да омилостиви женската. При индивида не е по-различно: ти ловуваш, запалваш огън, правиш заслон, дереш кожи и всичко това, с цел да получиш опция за продължение на рода, а по-късно приказва за правдивост. Похватите се трансформират в хода на еволюцията и към този момент не ловуваш, а пишеш поеми, носиш цветя, кавалерстваш и отново са постоянните способи за бъркане в буркана с меда. Какво правиш през днешния ден, с цел да впечатлиш дамата и дали въобще би трябвало да се опитваш, в случай че нейните условия свършват до водка с разтуха и концерт на Ивана? Предлагаме обичаните клишета, които се употребяват най-често от неуверените амигос с вярата, че женската ще избере тях, когато пристигна сезона за чифтосване – лято е, значи в този момент!

Фитнесът
Въпреки сериозните рецензии по отношение на обстоятелството, че пробутваме това знамение по един път на седмица, няма по какъв начин да го пропуснем. Някъде в човешката природа се чака да бъдеш малко по-силен от дамата и животинският й инстинкт ще се обади, фиксирайки най-силния мъжки. Признаваме, че дамите обичат по-оформените мъже, само че и ти обичаш дамите с по-големи гърди, или по-дълги крайници, само че това не значи, че ще й откажеш, тъй като не дава отговор на твоя вид. Всички харесват Ferrari, само че не всички могат да го карат. Ако се потиш единствено за дамите, откажи се и пропусни серията от комплекси. Пак ще направиш тяло, само че тогава ще си център на внимание за една избрана порода дами, за която не желаеме да приказваме – физиката не е всичко!

Парите
За всяка плячка си има избрана примамка, а парите могат да ти заловен единствено златотърсачка – дамата, която те обича, до момента в който имаш пари. Благодарение на братя Грим, приказките се прекатурнаха, тъй като елементарният момък отива да избавя принцесата и след това получава половината кралство, до момента в който в действителния живот ще видиш по какъв начин дамата взима половината от всичко, което в миналото си имал. Златотърсачките са на всички места и постоянно надушват размера на портфейла ти, когато се изпразни, те не престават напред, а ти осъзнаваш, че не всичко е обич, както разбра и Радо от един различен филм, от време на време си би трябвало и добро име, а ти ще кажеш дали се сещаш за кино лентата.

Визуалните промени
Има три типа мъжка прическа: на път, без път и нищо друго с изключение на пътя. Всяка една смяна от нейна страна ще потъпче теб. Не, не се кефиш на новата си прическа, харесваш си брадата и сигурно няма да си епилираш краката, щото било доста готино. Истинската жена, вярната, ще те хареса подобен, какъвто си – разтворен къдрав гарван на скалите! Светът от дълго време е разграничен на две: ти взимаш всички коли и технологии, а за нея остава модата. Пълното благополучие е налично, до момента в който и двамата не прекрачвате границите.

Моторът
Това може да се счита за форма на женска виагра, както и частично за мъжка, което е и повода за сходна покупка. Моторът е екзотика, която би предиздвикала всяка госпожица да пристане и да изиска да се повози (първо на задната седалка, а след това и на предната рамка). Това най-малко е слухът към байкърите и щом това желаят дамите, време е за разходка до Дупница и избор на такова животно. Едва по-късно ще схванеш, че сходна машина може да бъде по-скъпа и от кола. Има два типа мотористи: първите обичат удоволствието от карането и свободата си, а вторите желаят да впечатляват. Трябва да признаем, че и елементарно се разпознават, тъй като първите не ги изрязват на всяка права, не смъкват ауспуха и в никакъв случай не избират крещящи машини, с които да се набиват на очи и дано не забравяме, че фотосите във фейсбук няма да са с муцки или тъп и празен взор с каска пред мотора. И както споделя съседът (горд собственик на трите последни генерации от Honda) „ Марлборо мен и Харли Дейвидсън са чекиджии, същинските мотористи са другаде! “. Склонни сме да му имаме вяра, откакто обиколи няколко пъти света с мотор. Ако си купуваш сходен дракон, с цел да го спираш пред бара и да обясняваш какъв брой си популярен, прочети още веднъж горните редове и разбери по какъв начин тъкмо ще изглеждаш в очите на същинските байкъри. Това е метод на живот, а не метод за забиване на дами.

Колата
Винаги сме казвали, че тя може да е най-красивата, най-бързата и най-хубавата, само че за жал, тя не прави секс. Модерната логика на психиката от дълго време потвърждава, че прекомерно огромният размер на колата, компенсира прекомерно дребния на едно друго място. Някои ще го одобряват като заяждане, други може и да се съгласят, само че просто подсещаме, че сме неутрални – карали сме и огромни и дребни машини, а в този момент вървим пешком. Колата е апарат за предвижване, само че щом я използваш за впечатляване, върни се на частта с парите. Нека не забравяме, че в кифленското море също плуват няколко бисера, които няма да се впечатлят от нищо друго, с изключение на твоята персона, тъй като придаването на особени качества върху автомобил е повече от неуместно.

С какво можеш да я впечатлиш?
С всичко друго, само че не и горните. Те могат да бъдат единствено плюс до един миг, само че няма да те създадат по-щастлив и не подсигуряват забиването на клонинга на Адриана Лима, просто няма да се случи. Никога не използвай тази методика, с цел да впечатлиш по-слабия пол. Не си ли забелязал, че по-голямата част от заможните и богати персони остават дискретни? Виждал ли си милионер с тениска за 5 $? Ние видяхме при сътрудниците от Profit.bg. Най-доброто, с което разполагаш, това си ти. Нищо друго няма да ти помогне повече, а златната кредитна карта ще я покажеш след време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР