Трансферното разочарование на ЦСКА Дауда Бамба си търси отбор в

...
Трансферното разочарование на ЦСКА Дауда Бамба си търси отбор в
Коментари Харесай

Дауда Бамба си тръгва от Армията?

Трансферното отчаяние на ЦСКА Дауда Бамба си търси тим в Норвегия, написа " Мач Телеграф ". Макар и да е котдивоарец, действително цялата му кариера минава в скандинавската страна. Той стартира от Конгсвингер, по-късно минава през Кристиансунд, а прави най-силно усещане с екипа на Бран. След година в Алтай той е притеглен в ЦСКА по експлицитното гледище на Саша Илич.

Още когато 27-годишният футболист пристигна на " Армията ", от клуба показаха подозрения в неговото здравословно положение и желаеха той да се готви цялостен месец, преди да се реши дали да му бъде препоръчан контракт. Това се случи, а Бамба покза приемливи ре резултати.

Той стартира и да играе, като записа общо 8 мача и 1 гол - против Спартак във Варна преди да се контузи и по-късно да се оперира. Все още не е ясно по кое време котдивоарецът ще се завърне в игра и дали въобще ще носи алената фланелка Най-вероятно наподобява Бамба да си откри тим в Норвегия и да продължи кариерата си точно там.

Бран, където футболистът означи 29 гола в 81 мача, в този момент се завърна в елита. Другият някогашен тим на Бамба - Кристиансунд, изпадна.
 Хидиуед: Фен съм на ЦСКА и Ганчев, бих направил доста неща за него
Хидиуед: Фен съм на ЦСКА и Ганчев, бих направил доста неща за него

От време на време приказвам с другари в България, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР