Трансферното ембарго, наложено върху Челси от страна на ФИФА, остава

...
Трансферното ембарго, наложено върху Челси от страна на ФИФА, остава
Коментари Харесай

Забраната остава: Без нови трансфери в Челси за лятото

Трансферното ембарго, наложено върху Челси от страна на ФИФА, остава в действие и клубът няма да може да притегля нови попълнения през това лято. Тази вест е изненадваща, защото лондончани внесоха публично тъжба в Спортния съд в Лозана против това решение.

По принцип тази тъжба трябваше да отсрочи осъществяването на глобата до произнасянето на последната инстанция в Швейцария. Но "сините " не са поискали особено заледяване на наказването си в документите пред съда и по този начин няма да могат да записват нови играчи това лято.

Очакванията на Челси бяха Спортният трибунал да се произнесе допустимо най-скоро след подаването на жалбата. Но правосъдният орган разгласява графика си до 14 август, а в него няма съвещание по проблема на лондонския клуб. Така до 9 август, когато затваря трансферният прозорец в Англия, "сините " няма да могат да притеглят играчи.

Според британските медии, неналичието на предпочитание от тяхна страна за заледяване на наказването, наложено от ФИФА, е поради вярата, че по този метод съдът в Лозана ще го понижи на половина. Това значи, че през януари Челси ще може да се впусне в трансферни борби, само че въпросът е дали няма да е прекомерно късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР