Трансферната цел на Челси Антъни Гордън беше свързван с преминаване

...
Трансферната цел на Челси Антъни Гордън беше свързван с преминаване
Коментари Харесай

Антъни Гордън: Не струвам 60 милиона, никой не стр толкова

Трансферната цел на Челси Антъни Гордън беше свързван с прекосяване в Лондон през миналото лято за сумата от 60 милиона паунда. Евертън изиска да задържи играча и по този начин той остана в синята част на Мърсисайд.

" Трябва да останеш преклонен. Важно е да се фокусираш за през днешния ден и за на следващия ден и да не гледаш прекомерно напред във времето. Парите, които се дават във футбола - по този начин е в днешно време. Абсолютна полуда е. Не мисля, че въобще някой състезател коства толкоз пари, само че няма самичък да се недооценявам. Не бях прекомерно фокусиран върху това, тъй като не е нещо, което мога да управлявам. Когато се справяш добре, постоянно ще има сходни спекулации. Но Евертън е място, където желая да бъда. Никога не съм желал обезверено да напусна клуба ", разяснява британската звезда на Евертън. 

Антъни Гордън от началото на сезона има два гола във Висшата лига, само че играта, която демонстрира на терена, е впечатляваща. Най-силните му оръжия са скоростта и дрибълът. Очаква се през лятото още веднъж да има мощен интерес към атакуващия състезател.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР