Трансферната сага около суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо очевидно

...
Трансферната сага около суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо очевидно
Коментари Харесай

Роналдо се обърна към Буда за съвет

Трансферната сага към суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо явно идва допълнително на португалеца и той се отдаде на медитация. 

Спортният шеф на Лил и някогашен скаут на Реал Мадрид - Луис Кампос показа, че 31-годишният футболист просто " има потребност от няколко дни, с цел да размишлява върху нещата ".

" Мисля, че за момента Кристиано се нуждае от няколко дни, с цел да размишлява върху нещата. Каза ми, че би трябвало да намерения, само че това е обикновено. Кристиано ще има време да вземе вярното решение, уверен съм в това.

Ситуацията в Реал Мадрид сега е малко напрегната. Той е доста смутен от това, което се случва сега ", сподели Кампос пред френската телевизия " TF1 ".

Роналдо разгласява фотография в формалния си профил в обществената мрежа " Инстаграм " на която се вижда по какъв начин той медитира след подготовка на португалския народен тим, който взе участие в купата на Конфедерациите в Русия.

Еврошампионът стигна до полуфиналите, където ще се изправи против Чили. Защитникът Рафаел Герейро и халфът Бернардо Силва не упражняваха тази заран със съотборниците си от националния тим.

Тази заран и двамата играчи останаха в хотела на отбора в Санкт Петербург, с цел да преминат възстановителни процедури, до момента в който съотборниците им се готвеха на цялостни обороти за мача с латиноамериканците, който е в сряда.

Герейро получи контузията си по време на дуела с Русия от груповата фаза и въпреки първичните подозрения за строшаване на глезена да не се потвърдиха, той остава отвън игра.

Силва пък получи контузия в последния мач на португалците в събота, когато бе надвит отборът на Нова Зеландия с 4:0. Халфът се контузи при отбелязаването на гола за 2:0 в края на първото полувреме.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР