Трансферната сага около Леандро Паредес продължава. Зенит вече определи цена

...
Трансферната сага около Леандро Паредес продължава. Зенит вече определи цена
Коментари Харесай

ПСЖ надцаква Челси за Паредес

Трансферната сага към Леандро Паредес продължава. Зенит към този момент дефинира цена на аржентинския национал, който е мощно мечтан от Пари Сен Жермен и Челси. Питерци ще пуснат халфа най-малко против 35 млн. евро.

Преди няколко дни се появи информация, че от ПСЖ са отправили публична оферта за Паредес, само че към този момент липсва отговор от Зенит. Челси пък изостава в договарянията и съгласно Le Parisien възможностите на отбора от " Стамфорд Бридж " да се пребори за подписа на халфа са по-малки.

" Малцина обърнаха внимание, че Зенит и ПСЖ бяха в Доха едновременно. Там е имало среща сред спортните шефове на двата клуба Хавиер Рибалта и Антеро Енрике. Сделката се движи от влиятения аржентински сътрудник Марсело Симонян. Той от дълго време работи с ПСЖ и дава отговор за аржентинския пазар. Именно Симонян докара в ПСЖ Хавиер Пасторе, а предишното лято оказа помощ за продажбата му в Рома ", разяснява известният съветски състезателен публицист Нобел Арастумян.

Той добави, че самият Паредес е помолил сътрудниците си да му уредят трансфер във френския гранд. Футболистът избира да живее в Париж, а не в Лондон.

Договорът на Паредес със Зенит е до 2021 година. От началото на сезона той има 15 мача и 3 гола в Премиер лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР