Трансферната сага около Франки де Йонг през това лято продължава

...
Трансферната сага около Франки де Йонг през това лято продължава
Коментари Харесай

Клоп ще отмъщава на Юнайтед с офанзива за Франки де Йонг

Трансферната сага към Франки де Йонг през това лято продължава да циркулира из спортните медии по света, като последната информация от Futbol Total е, че Ливърпул възнамерява атака за играча в последната седмица от прозореца.

Нидерландският полузащитник е повече от несъмнено, че е умишлен за преследване от Барселона, само че разнообразни източници удостоверяват, че той е отказал изрично да се причисли към Манчестър Юнайтед, без значение от наличието на Ерик загар Хаг.

Юрген Клоп въпреки това е притискан ежеседмично за късата си аварийна пейка, а фактът, че тимът му няма триумф от началото на сезона значи, че публицистите са имали право да оспорват решението на германеца, с цел да не влага още средства.

„ Мърсисайдци “ към този момент е очевидно, че не могат да разчитат дълготрайно на Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър с оглед възрастта им, а Тиаго Алкантара се оказа без конкуренция след травмата си. Алекс Окслейд-Чембърлейн по традиция прекарва половината сезона в лазарета, а младият Харви Елиът просто не е подготвен да поеме отговорността.

„ Каталунците “ чакат към €90 млн. за де Йонг, с което би следвало да бъдат решени проблемите с картотеките на новите попълнения на „ Ноу Камп “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР