Трансферите на Мейсън Маунт и Расмус Хьойлунд за момента не

...
Трансферите на Мейсън Маунт и Расмус Хьойлунд за момента не
Коментари Харесай

Бербатов критикува: Маунт и Хьойлунд разочароват

Трансферите на Мейсън Маунт и Расмус Хьойлунд за момента не са сполучливи за Манчестър Юнайтед и двамата би трябвало да работят доста повече, съобщи някогашният нападател на българския народен тим по футбол Димитър Бербатов. Той има 56 гола в 149 мача за британския клуб.

Маунт и Хьойлунд бяха привлечени за близо 140 милиона паунда през лятото и в този момент са част от огромна рецесия, обхванала клуба на всяко равнище. Юнайтед е в серия от две следващи провали с 0:3 и напрежението върху мениджъра Ерик загар Хаг се усилва с всеки минал час.

" Двамата би трябвало да работят повече. Мейсън Маунт не стартира кариерата си в тима по метода, по който хората чакаха да го направи. Манчестър Юнайтед похарчи доста пари за него и макар че той е извънредно надарен, сега този трансфер не е успешен за тима. Той знае това. Всъщност, всички знаят това ", съобщи Бербатов за португалския " Рекорд ".

" Расмус Хьойлунд също би трябвало да дава повече. Хората чакат от него голове, а той към момента не е вкарвал във Висшата лига. Това е голям товар върху раменете му. Вижда се, че се раздава изцяло, само че моят съвет е да не усложнява нещата. Той би трябвало да прави това, което е правил до момента и което го е довело на този стадион. Трябва и да работи повече ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР