Трансферът на Пиер-Емерик Обамеянг в Арсенал изглежда ще една стъпка

...
Трансферът на Пиер-Емерик Обамеянг в Арсенал изглежда ще една стъпка
Коментари Харесай

Арсенал е готов с финалната си оферта за Обамеянг

Трансферът на Пиер-Емерик Обамеянг в Арсенал наподобява ще една стъпка по-близо. След като изпратиха цяла делегация от управителни фактори в Дортмунд за договаряния с Борусия за габонския нападател, "артилеристите " наподобява измислиха метода, по който да се договорят за него.

След като първичната им оферта от 40 млн. евро за него беше отхвърлена, в този момент те подвигнаха сумата на 55 млн. евро и предложиха на вестфалците в подмяна Оливие Жиру. Така оптимално се приближават до желаните 60 млн. евро от немския клуб.

Списание "Кикер " прави уточнението, че следователно френският нападател ще премине на "Сигнал Идуна парк " единствено до лятото чартърен и ще служи на Борусия като краткотрайна опция до намирането на нова фигура да води офанзивата след края на сезона. Не се изключва и опцията да бъде изплатен дефинитивно от "топчиите ".

Самият Жиру е податлив на сходна договорка, тъй като желае да получи повече игрово време в навечерието на Световното състезание, с цел да попадне в сметките на селекционера на Франция Дидие Дешан. Очаква се финален отговор от Дортмунд в околните ден-два.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР