Трансферът на Мохамед Салах в Ливърпул донесе свежи постъпления в

...
Трансферът на Мохамед Салах в Ливърпул донесе свежи постъпления в
Коментари Харесай

Рома чака холандски национал, следващите са голмайсторът на Андерлехт и защитник на Лас Палмас

Трансферът на Мохамед Салах в Ливърпул донесе свежи приходи в касата на Рома, а такива се чакат и от продажбата на Костас Манолас и Леандро Паредес в Зенит. Сега " вълците " са подготвени да нападат на трансферния пазар. Защитникът на Фейенорд Рик Карсдорп би трябвало да премине прегледи още през днешния ден или най-късно на следващия ден. Десният бек ще коства към 19 млн. евро.

Карсдорп е на 22 години и е младеж на Фейенорд. Той дебютира за гранда от Ротердам през 2014 година, а в идващите два сезона се утвърди като титуляр. Бранителят, който има и два мача за националния тим на Холандия, е значима част от състава на Джовани ван Бринкхорст, спечелил купата в Ередивизие.

Друга от задачите на " джалоросите " е голмайсторът на Андерлехт Лукаш Теодорчик. Полският национал направи прелестен сезон с екипа на белгийския гранд и вкара общо 30 гола. Според медиите в Италия, спортният шеф на Рома Мончи към този момент работи по привличането на 26-годишния нападател. Сделката се прави оценка на 15 млн. евро.

Защитникът на Лас Палмас Маурисио Лемос също може да премине в Рома. 21-годишният уругваец е гласен за заместител на Манолас. В неговия контракт има откупна уговорка в размер на 30 млн. евро, само че " джалоросите " са уверени, че в хода на договарянията сумата ще бъде понижена.

През последния сезон Лемос, който е някогашен футболист на Рубин, изигра 23 мача и вкара 5 гола в Примера дивисион.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР